In Villa Rozerood is een belangrijke rol weggelegd voor vrijwilligers, zij betekenen een absolute  meerwaarde voor de werking van ons project.

Als vrijwilliger schenk je een deel van je vrije tijd aan de gezinnen die te gast zijn. Je zorgt er mee voor dat de gasten zich thuis voelen in Villa Rozerood, lekker verwend worden en kunnen genieten van een aangenaam verblijf.

Volgens je eigen voorkeur en mogelijkheden kan je creatieve activiteiten, animatie en uitstappen organiseren en begeleiden, je leidt de maaltijdmomenten mee in goede banen, of steekt een handje toe bij het onderhoud van de Villa of de tuin.

Onze vrijwilligerswerking is voornamelijk actief in de weekends en de schoolvakanties. Natuurlijk bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je tijd kan vrijmaken om je voor de gasten van Villa Rozerood in te zetten.

 

Momenteel kunnen we rekenen op een fijne ploeg enthousiaste vrijwilligers, maar we zijn steeds op zoek naar nieuwe mensen om ons team te vervoegen.

Wil jij een deel van je vrije tijd besteden aan een maatschappelijk en menselijk waardevol project, werk je graag met kinderen en gezinnen, wil je deel uitmaken van een ploeg enthousiaste en gelijkgestemde mensen?

Dan is vrijwilligerswerk in Villa Rozerood echt iets voor jou.


Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek over jouw bijdrage aan het mooie project van Villa Rozerood.

(kijk hieronder)

Openstaande vacatures voor Vrijwilligerswerk in Villa Rozerood

Vrijwilligers hebben wij broodnodig 
Wij zoeken permanent mensen die ons willen helpen 

op de volgende vlakken: 

   • Animatie

   • Zorg

   • Keuken 

   • Technische dienst & logistiek

   • Administratie

   • IT

   • Fondsenwerving & PR 

Wil jij graag een deel van je tijd schenken aan gezinnen met zwaar zieke kinderen? Wil je gasten verwennen en ervoor zorgen dat ze zich thuis voelen? Leg je graag contact met nieuwe mensen?

Dan is vrijwilliger worden in Villa Rozerood iets voor jou!

 

Vul onderstaand formulier in.

Het komt meteen terecht bij onze vrijwilligersverantwoordelijke

mevrouw Daniëlle Huse.

Je kan in het formulier informatie of een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Je kan Daniëlle ook via email bereiken:

danielle.huse@villarozerood.be

Alvast bedankt!

contacteer ons...

Fazantenlaan 28

8660 De Panne

info@villarozerood.be

volg ons...

tel : 058 42 20 24   •   mail: info@villarozerood.be

© 2018 Villa Rozerood vzw     •      Webdesign: One Unit

Privacy policy

Disclaimer